sâmbătă, 13 februarie 2010

Sfantul de mine...sau varianta Valentin cel Sfant Beta

Sa fiu in pas cu moda blogerimii, scriu, in al2lea an consecutiv, despre "Sfantul" Valentin...sau cat de mult nu-s de acord cu aceasta "sarbatoare". Nu stiu, traiesc cu impresia ca Ziua Indragostitilor a fost inventata de o femeie, pentru noi, barbatii ( cel putin pt barbatii care au iubite/prietene). Scopul, simplu, un motiv in plus pentru a le lua flori, ca nu le era de ajuns la ziua numelui, ziua de nastere si poate "aniversarea" relatiei, mai trebuia si nenorocirea asta.
De unde pana unde tot taraboiul asta cu Sf. Valentin? Ei cica, a fost odata, atunci la inceput cand crestinii erau persecutati de romani, un preot Valentin. De aici legenda o ia pe 2 cai, una spune ca popa asta a fost prins si inainte sa moara le tot spunea "Amintiti-va de Valentin!" si "Va iubesc pe toti!" ( cam gay de altfel ) si cealalta legenda spune ca el casatorea cuplurile de crestini pana sa-si piarda capul, la propriu. Oricum ar fi...tot gay ramane.
In zilele noastre, noi am preluat Sf Valentin cu toate inimioarele lui si animalutele de puf de la fratii nostri de peste garla aia mare, americanski, ca deh, asa e frumos, cul si la moda. Totusi tin sa cred ca lumea doar vrea un motiv pt inca o sarbatoare.

Ei si astea fiind spune, SA NU VA PRIND CA-MI ZICETI LA MULTI ANI CA V-AM SPART ! Iar pt toti indragostitii din lume....cu "dedicatiune"