duminică, 28 martie 2010

Post Misogin

Acesta este un articol de factura misogina. Daca esti femeie ar fi mai bine sa nu citesti, caci se va lasa cu remarci negative la adresa subsemnatului. Personajele sunt acest post sunt fictionale, si orice asemanare cu lumea reala sper sa fie evidenta.
deciii....
Dragii mosului, va voi spune povestea dintre un baiat, X si o fata, Y, care au trait intr-un taram indepartat, cu multi ani in urma noastra...dar aceasta nu este o poveste de dragoste...
Asa, ca dupa o iubire aproape ca-n povesti, apare vesnica ibzire de zidul dur al realitatii. All ends up in flames with a big bang! De ce? Pentru ca asa e normal si aceasta este ordinea normala a naturii. Tot ce are un inceput are si un sfarsit.
Si voi, copii inocenti, ati spune " dar bine draga mos dragut cu spirit narativ dezvoltat, dar de ce se termina totul ?" si el v-ar raspunde " pentru ca asa e viata, dar ce faci si cum inchei relatia te deosebeste de restul."
Si iata, revenind la eterna neintelegere a speciilor, si nu, nu vorbim aici de caini si pisici, de cai si magari, ci de barbati si femei. Caci da, suntem specii diferite, care vedem lumea din total alte puncte de vedere...Deci, la sfarsitul relatiei, ambii fosti parteneri se intreaba ce n-a mers bine? Ea isi tot spune " mda, a fost un porc, n-a inteles nimic din ce-i spuneam. nu ma intelege, si daca nu ma intelege nu ma poate aprecia la adevarata valoare.nu ma cunoaste, nu stie ce vreau, cand vreau, chiar daca eu ii dau de inteles in felul meu. PORCUL!". El, daca nu e chiar un porc dupa cum spune domnisoara Y, se gandeste unde a gresit si de ce n-a mers. Isi face mereu procese de constiinta, crezand ca n-a inteles vreo semnificatie a unui gest, ca n-a rastalmacit bine anumite cuvinte. Dar pana la urma totul e in van, cand se termina, trebuie sa dai mana si sa spui ca a fost o cursa pe cinste...dar macar de-ar fi asa...
Asa, ca dupa ce-au fost spuse toate, explicate si intelese, trebuie, si acum vorbesc despre acel trebuie ca despre o regula, caci in majoritatea despartirilor replica urmatoare arareori lipseste, sa fie mucii trantiti in fasole in cel mai de porc mod posibil. Ea sa spuna "pt tine totul se rezuma la interactiune fizica!", si daca va veti uita in noul doom(si nu fac referire la joc), veti vedea urmatoarea definitie " ai vrut doar sa mi-o tragi"...na poftim cultura.
Si cu asta trag oblonul ca e cam ploaie afara si inchei cu urmatoare fraza : " a fost de porc!"

Niciun comentariu: