duminică, 14 septembrie 2008

Missed me ?

Well, vreau sa ma cred ca cineva chiar a asteptat cu sufletul la gura sa mai scriu ceva pe aici. Scuzati ca a durat atat, insa a fost o vacanta luuuunga din multe puncte de vedere.

In primul rand vreau sa va fac cunostiinta cu un videoclip pe care-l ador, doar pentru vocea extraordinara a unei persoane pe care o admir profund.

Scuzati genul si etc. pentru cei care cred ca i-am dezamagit cu acest gen muzical, don't be...it's not all about the rock and roll, mai trebuie sa treci si pe partea cealalta uneori...si melodia asta chiar merita, nu e deloc un total unkown cu un ritm mediocru care se repeta 20 de min incotinuu, iar vocea e absolut divina. ( pentru cei care nu stiti, doamna este Sharon den Adel si este actuala vocalista de la trupa Within temptation ).

Cat pentru restul timpului, am fost prin vacanta la munte, cu cativa prieteni foarte buni ( for those about to rock, i salute you ) si...nu va arat pozele :P ! sac !
ok ok ok...poate cateva mai stupide :D



Asa...that's me...cu capul intr-o galeata plina cu apa xD.

5 comentarii:

Deey spunea...

Multumesc pentru comentariu, cat de frumos ai spus8->

Anonim spunea...

dude! hai c-a fost misto vacanta...
:) ai cunoscut oameni noi, si calumea (ania agrees with me), te-ai simtit bine alaturi de ei (sper cel putin)... l-ai vazut pe Nepomuk!

cat despre cabana, denumita in mod elocvent "Camp Kink", a fost un succes total, we bonded with mada (mada agrees) :)) si ne-am simtit most of the time grozav... teh cuddlz and hugglz and nuzzlz! muzica a fost misto, mancarea foarte buna (complimente tie si lui mada), compania excelenta (majoritatea timpului am fost doar noi 4 perversi)
and... dude, we're friends... right? :>
btw... always remember ecuatia urmatoare:
1 bucata sticla 2L bere + 1 bucata sticla 1L vodca + 1/2 L tuica (parca atunci am baut si tuica... sau?) = threesome

anyway, lasa ca vii tu inapoi, te asteapta restaurante chinezesti, vinete facute de mama, carti de istorie and lots of hanging out with us! :)) (wait... why did i just say that de parca ar fi fost un lucru bun?)

geez... ce mai comment...

Deey spunea...

Ai scapat de calvar...Meritai o vacanta.:)

valentin-timur spunea...

@ furry one - clar ca a fost foarte fain la camp kink, trebuie sa mai repetam faza. hold sibiu pe loc for me. I'm coming !
@ deey - dap, asa e , a fost un an plin, si numai bacul, ca pana si ala a fost fain si mi-a placut si m-am bucurat(mai putin la mate unde credeam ca nu trec :)) ) anywaayyzz... da , a fost o vacanta reusita din unele puncte de vedere :)

Anonim spunea...

Sibiu nu pleaca nicaieri, kink monster! abia astept sa te intorci, nu mai am scuze sa ies din casa =))
oi.. si te ducem la concerte... cand incep :-??