duminică, 4 mai 2008

Absolut nimic

Nu stiu de ce scriu acum, dar am o pofta nebuna sa vorbesc, sa rad, sa privesc, sa ...traiesc ! Am simtit zilele astea gustul vietii adevarate, si cu parere de rau spun ca de maine incep iar iadul liceal. Singurul gand care ma consoleaza este ca mai avem putin si vine bacul, de care imi e frica putin, dar e normal nu ? Si apoi - LIBERTATEE ! ... facultate, sibiu, part time job , BASS .... si... sor-mea ( ewww ).
Cam atat !
Buh-bye blog

6 comentarii:

Mi-e Lene Sa Ma Misc spunea...

am impresia ca suntem toti cacati pe noi la faza cu bac-ul :)) dar tinand cont de ce urmeaza dupa... :D parca ne ambitionam cumva,nu?
toate cele bune!

valentin-timur spunea...

dap...asa e, bacul e un mare fas, dar e enervanta perioada asta de acum. cand toti sunt cu gura pe tine " invataaaa"

Mi-e Lene Sa Ma Misc spunea...

pai si noi nu mai putem de gura lor :)) zicem ca ei si facem ca noi..e cel mai simplu!nu-i asa?
:P

Laura Cătuneanu spunea...

Mah lasa vrajala cu "bacul e un mare fas" si bag-te la toceala, ca acu vin examenele si nu o sa mai stii pe unde sa-ti scoti camasa:) O fi el fas, da' trebe trecut si inca bine, cu nota mare. Altfel, buh bye Sibiu. Si nu vrem asta, nu?:)
TOT NU AI SCOS LITERELE ALEA DE VERIFICARE?:p)

Seba spunea...

Ma bag si eu ca musca-n lapte si comentez si eu un pic legat de liceu si bac: Dupa ce o sa termini liceul o sa regreti ca l-ai terminat. ;)

Si eu abia asteptam sa scap de liceu si de profi si de reguli tampite impuse prin "Regulamentul de ordine interioara". Dar acuma, la faculta, privesc cu nostalgie in trecut si ma gandesc mereu: offff, ce viata boema si lejera duceam la ai mei acasa.

Dar na, nu ma pot plange de viata de student. Si asta-i faina ;)

Legat de Bac: Bafta multa. Examenele nu mi s-au parut neaparat grele, dar perioada inainte de Bac o fost crima: canicula, toata lumea la Ocna Sibiului, stres!!!

O gaura neagra din viata mea :) Dar na, am trecut si peste Bac si acuma imi vine sa rad cand ma gandesc la iunie-iulie 2007.

valentin-timur spunea...

@ seba. de abia acum incep si eu sa simt "stresul" bacului daca se poate numi asa, insa nu imi fac prea mari probleme, pentru ca e destul de usor, acum invat ca sa umplu golurile ramase din anii trecuti.