duminică, 11 mai 2008

Ozzy Osbourne


Nu am putut sa ma abtin sa nu creez un articol pentru " The godfather of metal " ... cum il numea la inceput Zakk Wylde si cam avea dreptate, dar aici il corectez un pic deoarece trebuia sa spuna " The godfathers of metal " alaturi de Iommi , Butler si Geezer.

Nu multi il inteleg si apreciaza pe Ozzy. Multi il vad ca pe un alcoolic si drogat care si-a terminat sanatatea ... si chiar asa si este, dar are o aura speciala. Multi nu ii apreciaza vocea si faptul ca in anumite concerte mai uita versurile ... si chiar asa si este , dar este de remarcat faptul ca in muzica vocea lui este de-a dreptul unica si macabra.






a da... si el mai avea pe la sfarsitul anilor 80 o problema serioasa - Sharon nu vroia sa-l mai lase sa concerteze si a avut pana in prezent 2 concerte de adio...dar inca mai scoate albume :D

4 comentarii:

Deey spunea...

ozzy..nu sunt mare fana a lui..insa a muzicii lui da,din acest punct de vedere il ador.Iar referitor ca unii nu-l apreciaza..Stii din pacate s-a ajuns ca in prim-plan sa fie acum viata particulara a personalitatilor si mai putin operele lor..din acest motiv acele persoane se lasa duse de importanta vietii particulare si uita sa aprecieze ceea ce ar trebui apreciat..Whatever cine are ochi sa vada si urechi sa-i auda muzica il vor aprecia cum treebuie.
SPor la scris in continuare!

valentin-timur spunea...

exact ! ai mare dreptate. multa lume e interesata de viata personala a vedetelor cand, de fapt, ar trebui sa ramana doar fani ai muzicii, filmelor si asa mai departe. in schimb pt tataia ozzy, toate cele bune si la cat mai multe albume alaturi de zakk wylde, si restul companiei de la black sabbath !

Anonim spunea...

ozzy.................. sucks :)) imi place de nevasta-sa ... aia tine familia impreuna

valentin-timur spunea...

sharon chiar tine familia impreuna. a trecut peste multe cu vederea - multe insemnand alcool, droguri dar se vede ca se iubesc, pentru ca putine cupluri, mai ales cand el e cantaret rezista impreuna.